Kenmerken van de HP DeskJet-, HP ENVY- en HP OfficeJet-familie

 

© Copyright 2016. Hewlett-Packard Development Company, L.P.

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten en diensten worden uiteengezet in de garantieverklaringen die bij de betreffende producten en diensten worden meegeleverd. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

De eenvoudigste manier om af te drukken: In vergelijking met de meeste All-in-One inkjetprinters voor consumenten/thuiskantoor tot € 399 uit 2015, op basis van marktgegevens van IDC. Voor de printerconfiguratie moet een app worden gedownload. Registratie van een HP ePrint account kan vereist zijn. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/mobileprinting.

1 's Werelds kleinste all-in-one voor thuis: Half zo klein, maar met alle functies van een doorsnee all-in-one printer. Gebaseerd op een wereldwijde vergelijking van de afmetingen van All-in-One thuisprinters tot €223 uit september 2015. Kijk voor meer informatie op: www.hp.com/go/smallestAiOclaims.

2 Om lokaal af te drukken moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. Voor extern afdrukken is een internetverbinding naar een HP webprinter nodig. Informatie over hoe u moet printen en of daarbij een app nodig is, vindt u op hp.com/go/mobileprinting.

3 Mogelijk zijn drivers of apps vereist die u kunt downloaden van hpconnected.com.