Dit is een idee: Stap over op een HP OfficeJet X en bespaar tot 50% op de kosten per pagina.

De HP PageWide-technologie die in de OfficeJet X aanwezig is, print de hele pagina in slechts één doorgang en behaalt daardoor de snelheid van een laserprinter: tot wel 70 pagina's per minuut voor slechts de helft van de kosten per pagina.1,2,3

Hogere snelheid. Hogere kwaliteit.

Hoe is deze ongeëvenaarde snelheid3 en professionele kwaliteit tegen lagere kosten mogelijk? Met een lange printbalk die in één beweging print, ongeacht de breedte van de pagina.

Download de PDF

Ontdek uw mogelijkheden


  • Omschrijving
  • Aanbevolen aantal pagina's per maand
  • Aantal gebruikers
  • Afdruksnelheid
  • Gereed voor het netwerk
  • Oplossingen
  • Mobiele printoplossingen
  • Beheeroplossingen
  • Scherm

Wereldwijd de meest gekozen printer: wereldwijd marktaandeel en onderzoek naar de naamsbekendheid, aanschafoverwegingen en voorkeur van/voor HP printers in negen markten in 2014.

*Geschatte adviesprijzen in Nederland. Werkelijke prijzen kunnen afwijken.

† Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ga naar www.hp.com/go/buyandtry voor meer informatie over de aanbieding.

1. Voor HP OfficeJet Pro X:berekening is gebaseerd op het merendeel van kleurenlaser MFP's < $ 1000 en kleurenlaserprinters < $ per februari 2015, op basis van kartaandeel zoals gerapporteerd door IDC per Q42014.

2. HP Officejet Enterprise X: het merendeel van kleurenlaser-MPF's < $3000 per oktober 2014, op basis van marktaandeel zoals gerapporteerd door IDC per Q2 2014, GA voor meer informatie naar hp.com/go/officejet, CPP-vergelijkingen (kosten per pagina) voor lasersupplies zijn gebaseerd op de door de fabrikanten gepubliceerde specificties van cartridges met de hoogste capaciteit. HP OfficeJet CPP begaseerd op de geschatte verkoopadviesprijs van hoge capaciteit HP 970XL/971 XL, 950/951 XL en standaard capaciteit HP 980 inktcartridges, gepubliceerde resultaten voor kleurenafdrukken en continu printen in de standaardmodus. Daadwerkelijke prijzen en opbrengsten kunnen variëren. Kijk op hp.com/go/learnaboutsupplies

3. In de algemene kantoormodus. Met uitzondering van de eerste pagina. Ga voor meer informatie naar hp.com/go/printerclaims.

4. Vergelijking gebaseerd op door de fabrikant gepubliceerde specificaties van de snelste beschikbare kleurenmodus (in augustus 2013), inclusief kleurenlaser-MFP's

5. Lade voor 500 vel niet inbegrepen; moet afzonderlijk worden gekocht.

© 2016 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.