Geen netwerk, geen probleem

Indien u geen toegang heeft tot een draadloos netwerk of als u niet over een draadloze router beschikt, dan zijn er toch mogelijkheden beschikbaar waarmee u vanaf uw mobiele apparaat kunt printen. HP wireless direct is een functie die beschikbaar is op veel printers van HP waarmee u een beveiligde verbinding kunt maken vanaf uw mobiele apparaat direct met uw printer.

 • Geen netwerk, geen probleem

  Printen met HP wireless direct is eenvoudig en veilig. Het enige wat u hoeft te doen is een verbinding opzetten met de printer en u bent klaar om te printen.

  • Step 1

   Stap 1

   Controleer of wireless direct wordt ondersteund

   Controleer de draadloze instellingen in het menu van uw printer.
   Als u wireless direct niet in dit menu ziet staan, dan ondersteunt uw printer dit niet.

  • Step 2

   Stap 2

   Schakel Wireless Direct in

   Selecteer op het bedieningspaneel van uw printer de knop voor de draadloze verbinding om wireless direct in te schakelen.

  • Step 3

   Stap 3

   Ontdek de printer

   Schakel WiFi in op uw mobiele apparaat en zoek naar draadloze netwerken. Selecteer de printer, die zichtbaar zal zijn als 'HP-Print-model-naam' zoals op het bedieningspaneel van uw printer wordt getoond.

Nu u een wireless direct-verbinding heeft opgezet, bent u klaar om te printen.

Aan de slag
 • Onderweg printen

  Met de HP ePrint-app kunt praktisch overal printen, bestanden benaderen die in de cloud opgeslagen zijn en printen naar elke HP ePrint printer of HP Public Print locatie, inclusief FedEx-kantoren, UPS winkels, Walgreens, hotels, vluchthavenlounges en nog meer locaties.2 Download de app van Google PlayTM of de Apple App StoreSM en ga aan de slag.

  App Store Goole Play

  Heeft u hulp nodig met HP ePrint?Klik hier

Printers en accessoires met ondersteuning voor mobiel printen van HP

Voor alle wensen zijn er HP printers voor mobiel printen. Of bekijk onze accessoires voor mobiel printen die u aan uw huidige printer kunt toevoegen.

Alle HP draadloze printers weergeven

 • HP ENVY 4500 e-All-in-One Printer

  HP ENVY 4500
  e-All-in-One Printer

  • Voordelig afdrukken vanaf al uw apparaten – plus scannen en kopiëren – met één stijlvolle, gemakkelijke e-all-in-one.
  • Stijlvolle, voordelige draadloze e-All-in-One met HP ePrint, waarmee u foto's kunt afdrukken en dubbelzijdig kunt afdrukken
  • De HP ENVY 4500 e-All-in-One serie is bedoeld voor gebruikers thuis en in thuiskantoren die een voordelige en stijlvolle e-all-in-one zoeken om vanaf elke locatie voordelig foto's en documenten af te drukken en te kunnen scannen en kopiëren.

  Koop “offline”

 • HP Photosmart 5640 e-All-in-One Printer

  HP ENVY 5640
  e-All-in-One Printer

  • Ideaal voor een druk gezin met veel wensen. Met een draadloze e-All-in-One kun je bijvoorbeeld randloze foto's van professionele kwaliteit, tekst van laserkwaliteit en creatieve projecten afdrukken én eenvoudig en voordelig mobiel afdrukken.1
  • Kies de eenvoudigste manier om af te drukken vanaf je smartphone of tablet met of zonder router of lokaal draadloos netwerk.3

  Koop “offline”

 • HP Photosmart 7640 e-All-in-One Printer

  HP ENVY 7640
  e-All-in-One Printer

  • Geavanceerde mobiele en fotoafdrukmogelijkheden.
  • Ideaal voor drukke gezinnen die een voordelige en veelzijdige e-All-in-One zoeken om gemakkelijk meerbladige documenten te kopiëren, te scannen en te faxen en randloze foto's van professionele kwaliteit en documenten van laserkwaliteit af te drukken vanaf verschillende mobiele apparaten1 en pc's.

  Koop “offline”

 • HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

  HP Officejet Pro 8620
  e-All-in-One

  Kleurenprinten

  • Printsnelheden tot 21 ppm
   (ISO-snelheden speeds 16.5 ppm6)
  • Print opvallend marketing materiaal in kleur voor wel 50% lagere kosten per pagina dan laserprinters.7
  • Dynamisch zakendoen dankzij mobiel printen, NFC touch-to-print technologie en wireless direct.8

  Koop “offline”

 • HP LaserJet Pro 200 Color MFP M276nw

  HP LaserJet Pro 200
  Color MFP M276nw

  Kleurenprinten

  • Printsnelheden tot 14 ppm
  • Geef uw team de vrijheid om te printen via draadloze netwerkmogelijkheden en wireless direct.
  • Stroomlijn en versnel uw workflow dankzij kopieer-, scan- en faxmogelijkheden.

  Koop “offline”

 • HP LaserJet M401dw

  HP LaserJet Pro
  M201

  Zwart-witprinten

  • Ideaal voor teams van één tot vijf personen die hun productiviteit willen verbeteren met een zwart-wit desktopprinter met draadloze connectiviteit4, een ingebouwde netwerkinterface, beveiligingsfuncties, automatisch dubbelzijdig afdrukken en mobiele afdrukopties.1
  • Bespaar tijd en reduceer de papierkosten door betrouwbaar automatisch dubbelzijdig afdrukken.5
  • Ingebouwde functies zijn beschikbaar om te verbinden, uw data te beheren en te beveiligen.

  Koop “offline”

 • HP NFC/Wireless 1200w Mobile Print-accessoire

  HP NFC/Wireless 1200w Mobile Print-accessoire

  • Eenvoudige toegang tot wireless direct printen1
  • Voeg het gemak toe van touch-to-print vanaf mobiele apparaten met NFC-ondersteuning2
  • Eenvoudige USB-installatie

  Koop “offline”

 • HP JetDirect 2800w NFC/Wireless Direct-accessoire

  HP JetDirect 2800w NFC/Wireless Direct-accessoire

  • Eenvoudige toegang tot wireless direct printen1
  • Voeg het gemak toe van touch-to-print vanaf mobiele apparaten met NFC-ondersteuning2
  • Werkt met LaserJet Enterprise single-functie en multifunctionele apparaten met FutureSmart-ondersteuning.

  Koop “offline”

1. Voor lokaal printen moeten het mobiele apparaat en de printer in hetzelfde netwerk opgenomen zijn of een directe draadloze verbinding hebben voordat er geprint kan worden. Draadloze prestaties zijn afhankelijk van fysieke omgeving en afstand tot toegangspunt. Draadloze bedieningsfuncties zijn uitsluitend compatibel met 2,4 GHz-systemen. Op afstand printen vereist een internetverbinding. App of software en HP ePrint-accountregistratie zijn mogelijk ook vereist. Voor draadloos breedbandinternet moet een apart servicecontract voor mobiele apparaten worden aangeschaft. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving.

2. Een draadloos toegangspunt en internetverbinding naar de printer is vereist. U moet zich registreren voor de services. Beschikbaarheid van app is afhankelijk van land, taal en gesloten overeenkomsten. Ga voor meer informatie naar, http://www.hp.com/go/eprintcenter.

3. In vergelijking met inkjetprinters en all-in-ones voor kantoor/consumenten onder €399 (exclusief BTW) vanaf april 2014. Download de app als u de printer wilt configureren. Om lokaal af te drukken moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Voor remote afdrukken hebt u een internetverbinding met een HP webprinter nodig. Mogelijk hebt u een app of software nodig en moet het HP ePrint-account worden aangemeld. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Informeer bij uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op http://www8.hp.com/nl/nl/campaigns/mobility/overview.html.

4. HP Auto Wireless Connect is niet op alle systeemconfiguraties beschikbaar. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Kijk voor informatie over compatibiliteit op http://www.hp.com/go/autowirelessconnect

5. Wireless Direct Printing en automatisch dubbelzijdig afdrukken zijn alleen standaard op de HP LaserJet Pro M201dw. Om af te drukken moet het apparaat verbonden zijn met een printer op het WiFi-netwerk die draadloos direct afdrukken ondersteunt. Afhankelijk van het mobiele apparaat kan een app of driver nodig zijn. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point in de printer.

6. Na de eerste set ISO-testpagina's. Ga voor meer informatie naar hp.com/go/printerclaims.

7. Kosten per pagina-claim vergelijkt de meerderheid van kleurenlaser-MFP's <$ 500 per augustus 2013; ga voor meer informatie naar hp.com/officejet. Officejet Pro ISO-opbrengst met cartridges met de hoogste capaciteit en continu afdrukken; zie hp.com/go/learnaboutsupplies.

8. Touch-to-print-ondersteuning is uitsluitend standaard aanwezig op de HP Officejet Pro 8630 e-All-in-One. Het mobiele apparaat moet printen via Near Field Communications ondersteunen. Ga voor meer informatie http://www.hp.com/go/nfcprinting.

Apple, het Apple-logo, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.

##MESSAGE##

OK