Eenvoudig printen vanaf uw smartphone of tablet

Met HP mobiele printoplossingen kunt u met enkele eenvoudige stappen direct vanaf uw smartphone of tablet printen, waar u ook bent!1, 2

 • Stap 1Selecteer uw apparaat

 • Stap 2Netwerkverbinding

 • Stap 3Locatie van de printer

Kies allereerst uw apparaat en wij laten u zien hoe het in z’n werk gaat

Kunt u uw smartphone of tablet niet vinden?Ga naar onze supportpagina

Laat u inspireren door projecten die u zelf kunt aanpassen
creëren en delen.

Met HP print-at-home fotoprojecten creëert u prachtige, persoonlijke fotogeschenken, hoogwaardige bedrijfsbrochures, unieke partykits en nog veel meer zelf met uw printer thuis.

Creëer het nu

 • Een gratis cadeau van HP

  Wij geven u gratis fotopapier en enveloppen cadeau bij uw aanKoop van een HP 2-pack online of bij deelnemende winkels – alles wat u nodig heeft om uw unieke fotokaarten, bedrijfsdocumenten en meer zelf te maken, te printen en te delen.

 • Ontvang uw cadeau

Vind uw perfecte HP printer

Bekijk enkele van onze favoriete HP printers die mobiel printen makkelijk maken.

Alle HP draadloze printers weergeven

 • HP ENVY 4500 e-All-in-One Printer

  HP ENVY 4500
  e-All-in-One Printer

  • Voordelig afdrukken vanaf al uw apparaten – plus scannen en kopiëren – met één stijlvolle, gemakkelijke e-all-in-one.
  • Stijlvolle, voordelige draadloze e-All-in-One met HP ePrint, waarmee u foto's kunt afdrukken en dubbelzijdig kunt afdrukken
  • De HP ENVY 4500 e-All-in-One serie is bedoeld voor gebruikers thuis en in thuiskantoren die een voordelige en stijlvolle e-all-in-one zoeken om vanaf elke locatie voordelig foto's en documenten af te drukken en te kunnen scannen en kopiëren.

  Koop “offline”

 • HP Photosmart 5640 e-All-in-One Printer

  HP ENVY 5640
  e-All-in-One Printer

  • Ideaal voor een druk gezin met veel wensen. Met een draadloze e-All-in-One kun je bijvoorbeeld randloze foto's van professionele kwaliteit, tekst van laserkwaliteit en creatieve projecten afdrukken én eenvoudig en voordelig mobiel afdrukken.1
  • Kies de eenvoudigste manier om af te drukken vanaf je smartphone of tablet met of zonder router of lokaal draadloos netwerk.3

  Koop “offline”

 • HP Photosmart 7640 e-All-in-One Printer

  HP ENVY 7640
  e-All-in-One Printer

  • Geavanceerde mobiele en fotoafdrukmogelijkheden.
  • Ideaal voor drukke gezinnen die een voordelige en veelzijdige e-All-in-One zoeken om gemakkelijk meerbladige documenten te kopiëren, te scannen en te faxen en randloze foto's van professionele kwaliteit en documenten van laserkwaliteit af te drukken vanaf verschillende mobiele apparaten1 en pc's.

  Koop “offline”

 • HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One

  HP Officejet Pro 8620
  e-All-in-One

  Kleurenprinten

  • Printsnelheden tot 21 ppm
   (ISO-snelheden speeds 16.5 ppm6)
  • Print opvallend marketing materiaal in kleur voor wel 50% lagere kosten per pagina dan laserprinters.7
  • Dynamisch zakendoen dankzij mobiel printen, NFC touch-to-print technologie en wireless direct.8

  Koop “offline”

 • HP LaserJet Pro 200 Color MFP M276nw

  HP LaserJet Pro 200
  Color MFP M276nw

  Kleurenprinten

  • Printsnelheden tot 14 ppm
  • Geef uw team de vrijheid om te printen via draadloze netwerkmogelijkheden en wireless direct.
  • Stroomlijn en versnel uw workflow dankzij kopieer-, scan- en faxmogelijkheden.

  Koop “offline”

 • HP LaserJet M401dw

  HP LaserJet Pro
  M201

  Zwart-witprinten

  • Ideaal voor teams van één tot vijf personen die hun productiviteit willen verbeteren met een zwart-wit desktopprinter met draadloze connectiviteit4, een ingebouwde netwerkinterface, beveiligingsfuncties, automatisch dubbelzijdig afdrukken en mobiele afdrukopties.1
  • Bespaar tijd en reduceer de papierkosten door betrouwbaar automatisch dubbelzijdig afdrukken.5
  • Ingebouwde functies zijn beschikbaar om te verbinden, uw data te beheren en te beveiligen.

  Koop “offline”

1. Voor lokaal printen moeten het mobiele apparaat en de printer in hetzelfde netwerk opgenomen zijn of een directe draadloze verbinding hebben voordat er geprint kan worden. Draadloze prestaties zijn afhankelijk van fysieke omgeving en afstand tot toegangspunt. Draadloze bedieningsfuncties zijn uitsluitend compatibel met 2,4 GHz-systemen. Op afstand printen vereist een internetverbinding. App of software en HP ePrint-accountregistratie zijn mogelijk ook vereist. Voor draadloos breedbandinternet moet een apart servicecontract voor mobiele apparaten worden aangeschaft. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving.

2. Een draadloos toegangspunt en internetverbinding naar de printer is vereist. U moet zich registreren voor de services. Beschikbaarheid van app is afhankelijk van land, taal en gesloten overeenkomsten. Ga voor meer informatie naar, http://www.hp.com/go/eprintcenter.

3. In vergelijking met inkjetprinters en all-in-ones voor kantoor/consumenten onder €399 (exclusief BTW) vanaf april 2014. Download de app als u de printer wilt configureren. Om lokaal af te drukken moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Voor remote afdrukken hebt u een internetverbinding met een HP webprinter nodig. Mogelijk hebt u een app of software nodig en moet het HP ePrint-account worden aangemeld. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Informeer bij uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op http://www8.hp.com/nl/nl/campaigns/mobility/overview.html.

4. HP Auto Wireless Connect is niet op alle systeemconfiguraties beschikbaar. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Kijk voor informatie over compatibiliteit op http://www.hp.com/go/autowirelessconnect

5. Wireless Direct Printing en automatisch dubbelzijdig afdrukken zijn alleen standaard op de HP LaserJet Pro M201dw. Om af te drukken moet het apparaat verbonden zijn met een printer op het WiFi-netwerk die draadloos direct afdrukken ondersteunt. Afhankelijk van het mobiele apparaat kan een app of driver nodig zijn. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point in de printer.

6. Na de eerste set ISO-testpagina's. Ga voor meer informatie naar hp.com/go/printerclaims.

7. Kosten per pagina-claim vergelijkt de meerderheid van kleurenlaser-MFP's <$ 500 per augustus 2013; ga voor meer informatie naar hp.com/officejet. Officejet Pro ISO-opbrengst met cartridges met de hoogste capaciteit en continu afdrukken; zie hp.com/go/learnaboutsupplies.

8. Touch-to-print-ondersteuning is uitsluitend standaard aanwezig op de HP Officejet Pro 8630 e-All-in-One. Het mobiele apparaat moet printen via Near Field Communications ondersteunen. Ga voor meer informatie http://www.hp.com/go/nfcprinting.

Apple, het Apple-logo, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.

##MESSAGE##

OK