De vrijheid om te printen, waar u ook bent

Wanneer u "On the Go" moet printen, biedt HP mobiele printoplossingen aan waarmee u eenvoudig naar elke printer met HP ePrint-ondersteuning kunt printen of naar duizenden HP ePrint openbare printlocaties wereldwijd via de cloud – waar u ook bent.1

 • Hoe het werkt

  Eenvoudig printen van praktisch elke locatie met de HP ePrint app.1 U hoeft alleen maar de app van Amazon te downloaden en u kunt aan de slag gaan.

  Amazon
  • Step 1

   Stap 1

   Kies wat u wilt printen

   Zodra u de app heeft gedownload, opent u hem en kiest u het bestand of de foto die u wilt printen.

  • Step 2

   Stap 2

   Kies uw printer

   Kies een beschikbare HP printer met ePrint-ondersteuning uit de lijst van HP openbare printlocaties.

  • Step 3

   Stap 3

   Print en geniet van het resultaat

   Controleer of de geselecteerde printer en printinstellingen correct zijn. Tik op 'Printen' en haal de geprinte pagina's op!

1. Voor lokaal printen moeten het mobiele apparaat en de printer in hetzelfde netwerk opgenomen zijn of een directe draadloze verbinding hebben voordat er geprint kan worden. Draadloze prestaties zijn afhankelijk van fysieke omgeving en afstand tot toegangspunt. Draadloze bedieningsfuncties zijn uitsluitend compatibel met 2,4 GHz-systemen. Op afstand printen vereist een internetverbinding. App of software en HP ePrint-accountregistratie zijn mogelijk ook vereist. Voor draadloos breedbandinternet moet een apart servicecontract voor mobiele apparaten worden aangeschaft. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving.

2. Een draadloos toegangspunt en internetverbinding naar de printer is vereist. U moet zich registreren voor de services. Beschikbaarheid van app is afhankelijk van land, taal en gesloten overeenkomsten. Ga voor meer informatie naar, http://www.hp.com/go/eprintcenter.

3. In vergelijking met inkjetprinters en all-in-ones voor kantoor/consumenten onder €399 (exclusief BTW) vanaf april 2014. Download de app als u de printer wilt configureren. Om lokaal af te drukken moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Voor remote afdrukken hebt u een internetverbinding met een HP webprinter nodig. Mogelijk hebt u een app of software nodig en moet het HP ePrint-account worden aangemeld. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Informeer bij uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op http://www8.hp.com/nl/nl/campaigns/mobility/overview.html.

4. HP Auto Wireless Connect is niet op alle systeemconfiguraties beschikbaar. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Kijk voor informatie over compatibiliteit op http://www.hp.com/go/autowirelessconnect

5. Wireless Direct Printing en automatisch dubbelzijdig afdrukken zijn alleen standaard op de HP LaserJet Pro M201dw. Om af te drukken moet het apparaat verbonden zijn met een printer op het WiFi-netwerk die draadloos direct afdrukken ondersteunt. Afhankelijk van het mobiele apparaat kan een app of driver nodig zijn. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point in de printer.

6. Na de eerste set ISO-testpagina's. Ga voor meer informatie naar hp.com/go/printerclaims.

7. Kosten per pagina-claim vergelijkt de meerderheid van kleurenlaser-MFP's <$ 500 per augustus 2013; ga voor meer informatie naar hp.com/officejet. Officejet Pro ISO-opbrengst met cartridges met de hoogste capaciteit en continu afdrukken; zie hp.com/go/learnaboutsupplies.

8. Touch-to-print-ondersteuning is uitsluitend standaard aanwezig op de HP Officejet Pro 8630 e-All-in-One. Het mobiele apparaat moet printen via Near Field Communications ondersteunen. Ga voor meer informatie http://www.hp.com/go/nfcprinting.

Apple, het Apple-logo, iPad, iPhone en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.

##MESSAGE##

OK