HP producten met HP Mobile Connect

Er zijn altijd wel deadlines,
waar je ook bent.

Maak bijna overal verbinding waar uw zaken u ook heenbrengen, met HP notebooks en tablets
met Gobi™ 4G LTE ondersteuning1.

gobi van Quallcomm HP Mobile Connect

Schaf een notebook of tablet aan met HP Mobile Connect en wij zullen 12 maanden lang de kosten voor Outlook e-mail dekken als u verbinding maakt via de HP Mobile Connect mobiele breedbandservice*.

Deze aanbieding geeft u het recht om de HP Mobile Connect Service te gebruiken en om Microsoft e-mailaccounts (de “Services”) 365 dagen gratis te gebruiken onder de volgende algemene voorwaarden:

 • Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding moet u een HP commerciële notebook of tablet aanschaffen tussen 1 mei en 30 november 2014 in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk. Aankopen die in andere landen worden gedaan komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
 • U moet zich voor 15 november 2014 registreren voor de gratis HP Mobile Connect Service en voor de Services die geleverd moeten worden om in aanmerking te komen voor deze aanbieding. U zult worden doorgeleid naar de webpagina van Cubic Telecom, de HP Mobile Connect serviceprovider.
 • U heeft vanaf de registratiedatum 365 dagen recht op gratis gebruik van de Services.
 • U kunt uitsluitend gratis gebruikmaken van Microsoft Outlook Exchange e-mail en e-mailservices beschikbaar op www.hotmail.com en www.outlook.com.
 • U kunt de Services gratis gebruiken tot een maximum van 20 MB gedownloade gegevens per week.
 • De gratis Services die u via deze aanbieding ontvangt zullen worden geleverd door Cubic Telecom en u zult de algemene voorwaarden van Cubic Telecom moeten aanvaarden om toegang tot de Services te krijgen. De algemene voorwaarden van Cubic Telecom zijn beschikbaar op www.mobileconnect.cubictelecom.com/Info/Terms.
 • Uw gebruik van de Services is onderhevig aan geografische dekking en alle mogelijke beperkingen tot dergelijke dekking, aangeboden door de mobiele telecomprovider in het land waarin de Services worden geleverd.
 • U komt in aanmerking tot toegang tot de Services in de volgende landen: België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje, het VK en Zwitserland.
 • HP is niet verantwoordelijk voor registraties die incorrect, incompleet of te laat zijn.
 • Deze algemene voorwaarden zullen onderworpen zijn aan de wetten van België en onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van België.
 • Door deelname aan deze aanbieding bevestigt u ontvangst en aanvaarding van deze algemene voorwaarden en de algemene voorwaarden van Cubic Telecom.
 • De promotor is Hewlett-Packard, België en Luxemburg.
gobi van Quallcomm HP Mobile Connect

1. Geïntegreerde Qualcomm® Gobi™-modules zijn beschikbaar in selecte HP producten, vereist draadloze dataservice en netwerkondersteuning. 4G LTE is niet beschikbaar in alle landen en regio's. De snelheid van de verbinding kan variëren afhankelijk van locatie, omgeving, netwerkomstandigheden en andere factoren.