360° veelzijdigheid. Eén slimme prijs.

Schakel moeiteloos om van notebook-, naar staande, naar tent- en naar tabletmodus voor al uw productiviteits- en entertainmenteisen met deze verbluffende converteerbare pc met Intel Inside®, met 360 graden scharnier en talrijke waardevolle functies.

Alle producten weergeven

HP raadt Windows aan.

MWC logo

360°

360° scharnier voor ultieme flexibiliteit

Werk in de notebookmodus, bekijk films in de staande modus, speel in de tentmodus en wees mobiel in de tabletmodus. Deze innovatieve pc heeft de flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen.

 • Notebook
  om te werken

 • Tent
  om te spelen

 • Staand
  om te kijken

 • Tablet
  onderweg

 • Volledig vrij van kabels
  Ga nu op nog meer plekken online met Draadloos WAN.1

 • Extra opslag
  Tot wel 750 GB extra opslag voor meer muziek, video's en foto's.2

 • Betrouwbare processorkracht
  Met Intel® processors heeft u de betrouwbare prestaties die u verwacht en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Tikken, swipen en knijpen

Het maakt niet uit hoe u de Pavillion x360 gebruikt, met de nieuwste touchscreen-technologie haalt u het meeste uit de notebook-, staande, tent- of tabletmodus.

Een werkelijk krachtig geluid

HP met B&O Play biedt een rijk, authentiek geluid dat zo alomvattend is dat muziek en entertainment bijna voelbaar zijn. Meer dan luisteren... HP met B&O Play raakt je.

Mooie soepel lopende webchats

Zie alle details in een levendige helderheid, ook bij weinig licht. Geniet van de kleinste nuances bij videogesprekken, dankzij de TrueVision HD webcam.3

Op zoek naar een ander soort veelzijdigheid? Probeer de notebook die losgekoppeld in een tablet verandert.

HP detachable pc's weergeven

© Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten worden geleverd. Niets in dit document mag als aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Microsoft en Windows zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

1  Draadloos toegangspunt en internetservice vereist en niet meegeleverd. Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar.

2  Voor harde schijven, TB = 1 biljoen bytes. De daadwerkelijk geformatteerde capaciteit is minder. Tot 30 GB van de harde schijf is gereserveerd voor systeemherstelsoftware. Optionele functies worden apart verkocht of kunnen worden bijgevoegd.

3  Internetservice is vereist en niet inbegrepen.