HP ENVY Rove20

Koop nu
HP raadt Windows aan.
HP ENVY Rove 20 Mobile All-in-One

All-in-One. In het hele huis.

Samen creëren, samen genieten op een all-in-one die overal met u meegaat. Zet het 20-inch (50,8 cm) diagonale touchscreen rechtop om films te bekijken, neem het apparaat mee naar de woonkamer en leg het plat voor groepsgames en creatieve projecten.

 
  • Spelen vanuit alle hoeken.
  • Neem hem mee van de ene naar de andere kamer.
    Met ingebouwde accu.
  • Touchscreen. Totaalervaring.
    Laat vrienden en familie delen in het plezier.
  • Beats Audio
    Voor het best klinkende, volste geluid op een pc.

Neem hem mee van de ene naar de andere kamer

Speel games in de keuken. Plan uw vakantie vanaf de bank. Laat familie en vrienden waar dan ook in huis spelen met deze draagbare pc, met een accu die telkens weer mobiliteit en plezier oplevert.

Spelen maar!

De HP ENVY Rove20 zit boordevol games voor meerdere spelers, terwijl een krachtige INTEL Core i3-processor en geïntegreerde Intel-graphics elke adventuregame tot leven brengt.

Spelen vanuit alle hoeken

Fun en functionaliteit gecombineerd met een uitstekend beeld vanuit nagenoeg elke hoek. Met de unieke inklapbare steun kunt u de 20-inch touchscreen onder elke gewenste hoek plaatsen of gewoon plat leggen.

Touchscreen. Totaalervaring.

Verzamel vrienden en familie rond de 10-punts touchscreen die reageert op meerdere bewegingen tegelijk. Speel samen in dezelfde game, blader door foto-albums of werk gewoon zij aan zij.

Geniet van de show

De HP ENVY Rove20 fungeert als mobiel entertainmentsysteem, met films en games in HD1 en een Beats Audio™-audiosysteem voor het volste geluid dat op een pc beschikbaar is.

Beats Audio™
HP Care Pack

Een ongeluk zit in een klein hoekje – HP kan helpen

HP Care Pack met Accidental Damage Protection helpt u kosten te voorkomen en biedt service aan huis. Ongelukjes met drinken, per ongeluk laten vallen, en piekspanningen in het lichtnet hoeven nu geen probleem meer te zijn.2

© Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze publicatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten en services worden uiteengezet in de uitdrukkelijke beperkte garantiebepalingen bij de desbetreffende producten en services. Aan de informatie in deze publicatie kunnen geen aanvullende garanties worden ontleend. HP aanvaardt geen aansprakelijkheid voor technische fouten, drukfouten of weglatingen in deze publicatie.

Intel, Core en het Intel-logo zijn handelsmarken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

1.

Voor de weergave van HD-beelden (High Definition) is HD-content vereist.