Printersoftware installeren

Zorg ervoor dat u beschikt over de meest recente software voor uw printer en uw computer. U kunt deze downloaden van http://www.hp.com/go/customercare. Let erop dat u de juiste software selecteert die geschikt is voor het besturingssysteem van uw computer en uw printermodel.

Tijdens de installatie van de printersoftware:

  1. Volg de aanwijzingen op het scherm tot u wordt gevraagd om het Verbindingtype.
  2. Selecteer Via het netwerk, Netwerk of Draadloos wanneer erom wordt gevraagd.
    • De precieze tekst verschilt per softwareversie.
    • In sommige gevallen kan de software automatisch alle draadloze instellingen voor u vastleggen.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de printersoftware te voltooien.

Als u of de wizard Draadloze installatie van het bedieningspaneel hebt gebruikt om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen de printer en het draadloze netwerk, of als u de printer al eerder hebt verbonden met het netwerk en de software nu wilt installeren op een andere computer die de printer ook zal gebruiken, dan zou de printer gewoon door de software moeten worden gevonden in het netwerk tijdens de installatie.

Soms wordt de printer niet meteen gevonden in het netwerk. Als dit gebeurt, hebt u de mogelijkheid om geavanceerd te zoeken naar de printer met behulp van het IP-adres van de printer. U kunt dit vinden door het testrapport voor het draadloze netwerk of een netwerkconfiguratiepagina af te drukken.

Als dit de eerste keer is dat u de installatie uitvoert en u gebruikt de USB-methode, dan wordt de printer niet gevonden in het netwerk en krijgt u stapsgewijs uitleg over het tot stand brengen van een draadloze verbinding met de printer.

Andere onderwerpen

Selecteer een gerelateerd onderwerp over draadloze communicatie in de volgende lijst.

Problemen met de configuratie oplossen