Προστατέψτε τα δεδομένα σας

Προστατέψτε την επιχείρησή σας με τους πλέον ασφαλείς εκτυπωτές1 και υπολογιστές στον κόσμο.

ΕΚΤΥΠΩΤΈΣ

Live it. Love it. Print it.

Με τον εκτυπωτή HP Sprocket μπορείτε να εκτυπώνετε αυτοκόλλητες φωτογραφίες 5 x 7,6 εκ. όπου κι αν βρίσκεστε.2

OMEN by HP

Κυριαρχήστε στο παιχνίδι

Μια νέα γενιά αθλητών δικαιούται ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού για παιχνίδια.

ΦΟΡΗΤΟΊ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ & TABLET

Ισχυρή απόδοση, εντυπωσιακή σχεδίαση

Αποκτήστε τη δυνατή εμπειρία χρήσης υπολογιστή που αναζητάτε με τους φορητούς υπολογιστές HP.

ΕΚΤΥΠΩΤΈΣ

Αξιόπιστοι, οικονομικοί εκτυπωτές

Δημιουργήστε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με τους επαγγελματικούς εκτυπωτές HP υψηλής ποιότητας.

1 1 Βασίζεται σε ανασκόπηση από την HP των λειτουργιών ασφάλειας των ανταγωνιστικών εκτυπωτών της ίδιας κατηγορίας που δημοσιεύτηκαν το 2016. Μόνο η ΗΡ προσφέρει έναν συνδυασμό λειτουργιών ασφάλειας που υποστηρίζουν την παρακολούθηση, την ανίχνευση και την αυτόματη διακοπή επιθέσεων και, στη συνέχεια, την αυτόματη επικύρωση της ακεραιότητας του λογισμικού μέσω επανεκκίνησης. Για να δείτε τη λίστα των εκτυπωτών, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Για περισσότερες πληροφορίες: www.hp.com/go/printersecurityclaims.

2 Based on HP’s unique and comprehensive security capabilities at no additional cost and HP Manageability Integration Kit’s management of every aspect of a PC including hardware, BIOS and software management using Microsoft System Center Configuration Manager among vendors with >1M unit annual sales as of November 2016 on HP Elite PCs with 7th Gen Intel® Core® Processors, Intel® integrated graphics, and Intel® WLAN.

3 Η φορητή εκτύπωση προϋποθέτει τη σύνδεση της φορητής συσκευής με τον εκτυπωτή HP Sprocket μέσω Bluetooth. Η εκτύπωση από φορητές συσκευές μέσω της εφαρμογής HP Sprocket υποστηρίζεται σε συσκευές iPhone® και iPod touch® με iOS v8.0 και νεότερες εκδόσεις. Η εκτύπωση από Android™ υποστηρίζεται σε συσκευές Android με λειτουργικό σύστημα v4.4 και νεότερες εκδόσεις. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από την HP κατόπιν άδειας.